6. Activitats amb Adobe Flash Player


Si les activitats que utilitzen Adobe Flash Player no et funcionen amb els navegadors Chrome o Mozilla Firefox, segueix aquestes instruccions


PROVA PRIMER AMB AQUESTES INDICACIONS


Hi ha navegadors que bloquegen el contingut web i si no has pogut configurar el teu navegador perquè permeti aquest tipus de contingut no veuràs les activitats creades amb  Adobe Flash Player.

Prova d'aquesta manera: entra a una de les activitats i veuràs un text que et diu que no pots accedir al contingut, etc... 

  1. Clica on diu No segur (1) i t'apareixerà el diàleg que veus en el quadre blanc de la imatge. 

  2. Clica Permet (2) 

  3. Fes intro. 

  4. I veuràs com es resol el problema.



SI LES INDICACIONS ANTERIORS NO FUNCIONEN HAURÀS DE SEGUIR AQUEST TUTORIAL


Actualment el navegador Chrome porta instal·lat l'Adobe Flash Player i per tant no cal que l'instal·lis. Si no pots accedir a les activitats que utilitzen aquest programa, segueix aquestes recomanacions:

  • Vés a la configuració del Chrome (la trobaràs als tres punts que apareixen a la part superior dreta del navegador) i escriu al costat de la lupa flash
  • Veuràs que a la part inferior apareixerà el text: Configuració contingut. Clica la fletxa de la dreta

  • Clica a la secció Flash la fletxa de la dreta.

  • Si veus el text: Impedeix que els llocs executin Flash vol dir que no hi podràs accedir als programes que l'utilitzen.

  • Per poder treballar amb programes que utilitzen el Flash, clica el botó de la dreta i quedarà activat.
  • A partir d'ara ja podràs treballar amb aquests programes.

El Mozilla Firefox també duu instal·lat el connector d'Adobe Flash Player, però quan intentes accedir a una pàgina que utilitza aquest programa et demanarà que l'activis. Només cal que cliquis on diu Activa "Adobe Flash"

Després et demanarà que permetis l'execució del programa: Clica Permet ara i ja podràs fer les activitats.


I AMB ELS DISPOSITIUS APPLE?


Tots els dispositius de la casa Apple reprodueixen els materials creats amb Adobe Flash Player, excepte els iPad. Si treballes amb un d'aquests dispositius, només cal que instal·lis el navegador Puffin que trobaràs a l'App store per a poder treballar sense problemes.