Els delegats responen

Els delegats responen

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

El Consell Comarcal d’Osona va presentar, el 18 de juny,  “Els delegats responen”, un vídeoconcebut com a eina i recurs pedagògic per explicar i prestigiar la figura del delegat, així com per explicar diverses experiències (anomenades “bones pràctiques”) de participació i dinamització a diferents centres educatius de la comarca.

La iniciativa va sorgir dels serveis de Joventut d’Osona, per tal de reforçar la tasca que, des de fa anys, es desenvolupa als centres educatius de la comarca en els àmbits d’informació, participació i dinamització. Aquest treball inclou la formació i potenciació de la figura dels representants dels alumnes (delegats). El projecte es va presentar al Consell Comarcal d’Osona, que l’ha patrocinat i impulsat.

Els delegats responen” recull les opinions de diversos delegats de diferents centres:Institut Antoni Pous i Argila (Manlleu), Institut del Voltreganès, Institut de Tona, Institut de Calldetenes i Col·legi Sagrat Cor de Jesús (Vic);així com les experiències de Ràdio La Plana (Institut La Plana), brigades de ciutadania (Institut de Gurb), Bock’n’Roll (Escola Vedruna de Tona) i autogestió de la cantina (Institut de Taradell).

Us deixem aquí l'enllaç del vídeo

https://www.youtube.com/watch?v=Pfux4cpnc80