Notícies del lloc

Manteniment dijous, 15 d'abril de 2021 de 17:30 a 18:00 (Àgora-EIX)

per Administrador/a a8072255 -


El proper dijous 15 d'abril està prevista una actuació de manteniment als servidors d'Àgora-EIX. Per aquest motiu, durant aquest període de temps tots els espais Moodle i Nodes d'Àgora-EIX i d'Àgora-EOI restaran fora de servei des de les 17:30h fins a les 18:00h.

Actualització dels serveis Moodle i Nodes

per Administrador/a a8072255 -

El dijous 10 de desembre es realitzarà una actualització de programari als serveis Moodle i Nodes, amb possibles aturades del servei entre les 17 h i les 18 h. Us demanem disculpes d'avançat per les molèsties que aquestes interrupcions puguin ocasionar.

Aquesta actualització de programari introdueix un redisseny del tema visual de Moodle que té com a objectiu alinear-lo amb la imatge gràfica del Pla d'Educació Digital de Catalunya pel que fa a logotips i esquema de colors. El canvi s'observarà únicament als espais Moodle que no estiguin utilitzant actualment una imatge de capçalera o esquema de colors propi. Recordeu que els esquemes de color, la imatge de capçalera i altres paràmetres visuals de Moodle es poden personalitzar des de la pàgina: Administració del lloc - Aparença - XTEC2020.

Novetats Moodle
  • Actualització a la versió 3.8.6
  • Actualització del plugin Clickedu
  • Actualització d'altres plugins: JClic, Cloze, Wiris i Progrés de la compleció
Novetats Nodes
  • Actualització a la versió 5.1.8
  • Canvi enllaç eValisa

Temes anteriors...