Notícies del lloc

Actualització dels serveis Moodle i Nodes

per Administrador/a a8072255 -

El dijous 10 de desembre es realitzarà una actualització de programari als serveis Moodle i Nodes, amb possibles aturades del servei entre les 17 h i les 18 h. Us demanem disculpes d'avançat per les molèsties que aquestes interrupcions puguin ocasionar.

Aquesta actualització de programari introdueix un redisseny del tema visual de Moodle que té com a objectiu alinear-lo amb la imatge gràfica del Pla d'Educació Digital de Catalunya pel que fa a logotips i esquema de colors. El canvi s'observarà únicament als espais Moodle que no estiguin utilitzant actualment una imatge de capçalera o esquema de colors propi. Recordeu que els esquemes de color, la imatge de capçalera i altres paràmetres visuals de Moodle es poden personalitzar des de la pàgina: Administració del lloc - Aparença - XTEC2020.

Novetats Moodle
  • Actualització a la versió 3.8.6
  • Actualització del plugin Clickedu
  • Actualització d'altres plugins: JClic, Cloze, Wiris i Progrés de la compleció
Novetats Nodes
  • Actualització a la versió 5.1.8
  • Canvi enllaç eValisa

Dimarts, 27 d'octubre de 2020 de 17:00 a 18:00 (Àgora EIX)

per Administrador/a a8072255 -

El proper dimarts 27 d'octubre està prevista una actuació de manteniment als servidors d'Àgora-EIX. Per aquest motiu, durant aquest període de temps es poden produir talls intermitents en els espais Àgora-Moodle i Àgora-Nodes.


Preguem disculpeu les molèsties que aquesta intervenció us pugui ocasionar. 

Temes anteriors...