MOLT IMPORTANT: NO DONEU VALOR A INFORMACIÓ NO CONTRASTADA AMB EL CENTRE.

MOLT IMPORTANT: NO DONEU VALOR A INFORMACIÓ NO CONTRASTADA AMB EL CENTRE.

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

Us recordem quelcom evident. La informació que heu de tenir present tots i totes sobre els processos educatius i administratius d'aquesta etapa és la que emana de la direcció del centre, que d'altra banda utilitza intensivament tots els seus canals per fe-la arribar diàriament a tothom, tal com s'ha reconegut i agraït des de totes les instàncies implicades. 

Per això, davant qualsevol informació que us generi dubtes o us sobti, consulteu a la direcció i eviteu donar-la per vàlida a les xarxes. perquè probablement serà fruit d'una interpretació equivocada o distorsionada de la persona que la difon.

Per contactar amb la direcció utilitzeu el correu administratiu@rb4.xeill.net  o el telèfon 631388097.

D'altra banda, des del la Comissió Permanent del nostre Consell Escolar, reunida avui a migdia, instem a tota la comunitat escolar a fer un ús prudent i responsable de les xarxes i a no generar confusions. És una qüestió de la màxima importància, perquè estem molt satisfets amb el treball, el compromís i l'esforç que cadascú i cadascuna està realitzant des del seu àmbit de competència i no és aceptable que la difusió d'informacions falses danyin la imatge del centre. Penseu que a més, quan així s'actua, es provoca una sebrecàrrega de feina que no té cap sentit, ni justificació.