LLIBRES DE TEXT. CURS 2016 - 2017

LLIBRES DE TEXT. CURS 2016 - 2017

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0
Els recordem, a continuació, el procediment de compra dels llibres de text per al curs 2016 - 2017.

  • EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA
  1. Abans d'efectuar la comanda, cal saber el grup assignat a l'alumne/a el proper curs.
  2. Aquesta informació es donarà, fent servir el correu electrònic d’i-Educació, a primers de juliol.
  3. Tots els alumnes amb dues o menys matèries suspeses promocionen de curs i poden fer la gestió fins el 20 de juliol.
  4. En el cas dels alumnes amb 3 o 4 matèries pendents es farà una pre - assignació que esperem es confirmi, per la qual cosa es podrà fer, també, la gestió de compres fins el 20 de juliol. Tanmateix, si finalment l’alumne/a no promociona de curs, es realitzaran les gestions necessàries per tal que l’alumne rebi els llibres que necessita, retornant, si s’escau, els diners cobrats de més.
  5.  En el cas dels alumnes amb 5 o més matèries suspeses, l’assignació de grup per al curs 2016 - 2017 quedarà pendent dels resultats de les proves de recuperació de setembre. En aquest cas, es podran adquirir els llibres al centre, si així ho desitgen, fent la gestió el mes de setembre, un cop es sàpiga si l'alumne/a promociona o repeteix.
  • BATXILLERAT
  1. Els alumnes de de 1r de Batxillerat que promocionen de curs i els alumnes repetidors de 2n de Batxillerat poden efectuar la gestió fins el dia 20 de juliol de 2016.
  2. Els alumnes de 1r de Batxillerat amb més de dues matèries suspeses podran fer la gestió, si així volen, un cop realitzades les proves de recuperació de setembre, un cop es sàpiga si l'alumne/a promociona o repeteix.
  • CICLES FORMATIUS: Els llibres es subministraran conjuntament amb el material del Cicle Formatiu, per la qual cosa no cal efectuar cap gestió

L'Equip Directiu