PROCEDIMENT DE COMPRA DE LLIBRES DE TEXT. CURS 2016-2017

PROCEDIMENT DE COMPRA DE LLIBRES DE TEXT. CURS 2016-2017

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

Benvolguts pares i mares d’alumnes,

Com en cursos anteriors, si és del seu interès, podran adquirir, fent ús dels serveis del centre, els llibres de text d’utilització obligatòria per al curs 2016 – 2017. El procediment a seguir serà el següent:

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA

o        El centre publicarà, a la seva pàgina WEB, els llistats de llibres dels diversos cursos, per itineraris (ESO). Les llistes estaran disponibles, també, a la Secretaria del centre.

o        MOLT IMPORTANT: Abans de procedir a la compra dels llibres, les famílies han de saber el grup – classe al qual serà assignat el seu fill/a.

·         Aquesta informació es donarà, fent servir el correu electrònic d’i-Educació, a primers de juliol, tenint en compte que tots els alumnes amb dues o menys matèries suspeses promocionen de curs.

·         En el cas dels alumnes amb 3 o 4 matèries pendents es farà una pre - assignació que esperem es confirmi, per la qual cosa es podrà fer, també, la gestió de compres al llarg del mes de juliol. Tanmateix, si finalment l’alumne/a no promociona de curs, es realitzaran les gestions necessàries per tal que l’alumne rebi els llibres que necessita, retornant, si s’escau, els diners cobrats de més.

·         En el cas dels alumnes amb 5 o més matèries suspeses, l’assignació de grup per al curs 2016 - 2017 quedarà pendent dels resultats de les proves de recuperació de setembre. En aquest cas, es podran adquirir els llibres al centre, si així ho desitgen, fent la gestió el mes de setembre, un cop es sàpiga si l'alumne/a promociona o repeteix.

o        Conjuntament amb el correu electrònic al que es feia referència (si no el reben, estiguin atents a la pàgina WEB), s’adjuntarà el full de comanda de llibres de text corresponent al curs i itinerari previst. En aquest full de comanda s’indicarà el procediment de venda, preus dels llibres i data de termini per realitzar la gestió (en tot cas, abans del 20 de juliol).

2)       BATXILLERAT

o        El centre publicarà, a la seva pàgina WEB, els llistats de llibres dels diversos cursos, per modalitats i itineraris. Les llistes estaran disponibles, també, a la Secretaria del centre.

o        En aquest full de comanda s’indicarà el procediment de venda, preus dels llibres i data de termini per realitzar la gestió (en tot  cas, abans del 20 de juliol).

3)       CICLES FORMATIUS

o           Els llibres de Cicles Formatius es lliuren amb la resta del material, per la qual cosa no cal efectuar cap gestió en relació als llibres de text en aquests estudis.

Per a qualsevol dubte o aclariment, restem a la seva disposició.