Festa de graduació BTX i CFGM, promoció 2014 - 2016

Festa de graduació BTX i CFGM, promoció 2014 - 2016

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

Demà, divendres 17 de juny de 2016, es celebra la festa de graduació de l'alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius, corresponent a la promoció 2014 - 2016.

La programació de la festa, a efectes indicatius, és la següent:

  • De 21:00 a 21:30 hores: Recepció dels participants (famílies, alumnes i professors). L'entrada s'efectuarà per la porta de l'Avinguda de Tarragona. Tothom, inclòs el professorat, haurà de presentar el tiquet que s'ha lliurat a la Secretaria del centre un cop rebuts els resguards de pagament. La zona de pàrquing estarà tancada, per la qual cosa el professorat haurà d'estacionar els seus cotxes particulars, si és el cas, fora del recinte del centre.
  • De 21:30 a 23:00 hores: Sopar, tipus bufet - lliure, a càrrec de Pizzeria Nolo de Malgrat de Mar.
  • A partir de les 23:00 hores: Parlaments i lliurament de les orles de la promoció,.... Es projectarà una presentació, en la qual hi seran presents, només, els alumnes que han manifestat la seva intenció de participar en tota la festa. Els alumnes que, per una o altra raó, no hagin participat podran adquirir-la, si volen disposar-ne d'ella com a record, a partir del dilluns, 20 de juliol, a la Secretaria del centre, a un preu de 5 euros.
Es permetrà l'accés a familiars que no hagin pogut venir abans per qüestions diverses a partir de les 23:15 hores, aproximadament, i en tot cas un cop finalitzat el bufet - lliure i abans d'iniciar-se l'acte de lliurament de les orles de la promoció. L'entrada s'efectuarà, en aquest cas, per la porta de l'Avinguda de Tarragona.

L'Equip Directiu