Taller de ciència a l'Escola Mare de Déu de Montserrat

Taller de ciència a l'Escola Mare de Déu de Montserrat

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

Els alumnes de 3r de la optativa Discovering sience in the laboratory hem anat a la classe de P5 de l’Escola mare de Déu de Montserrat a fer un taller: per què ens hem de rentar les mans?

Primer de tot, varem dissenyar entre tots/es les diferents activitats mitjançant  reunions de treball, enviant correus electrònics a l’Escola Montserrat, inventant-nos personatges, contes, etc. Al laboratori vàrem dissenyar i preparar un fantàstic experiment.

Després de molta feina va arribar el gran dia: el 19 de maig vàrem conèixer els nens i nenes de P5 i els hi varem explicar  per què,  com i  quan s’han de rentar les mans amb l’ajuda del doctor Bactèrium i la Maria. Ah! No sabeu qui són? Són els nous habitants del laboratori, dos titelles molt eixerides! Volem donar les gràcies a l’Anna Volkova i a la seva mare, Júlia Rivero,  per haver creat aquests personatges.

Cada nen i nena de P5 es va endur a casa una placa de Petri, amb medi de cultiu on, després d’embrutar-se les mans, les van posar en el medi i al cap d’una setmana veuen com han crescut els microorganismes.

Per a nosaltres ha estat una experiència molt bona!! Ens ha agradat estar amb nens i nenes petits, veure'ls tant atents, engrescats i compartir amb ells tot el que varem preparar i hem aprés.


Autors i participants: Raúl Borrallo, Andrea Ricón, Lina Romera, Andrea Sánchez, Sergi Soler, Anna Volkova, Aitor Zoilo i Nerea Zoilo.