Melissa Mendibur, guanyadora del CatSkills de Perruqueria

Melissa Mendibur, guanyadora del CatSkills de Perruqueria

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

L'alumna del nostre centre, Melissa Mendibur, és la guanyadora del CatSkills 2016 de Perruqueria, que es va celebrar ahir dimecres, a les instal·lacions de l'IES Vall d'Hebron de Barcelona.

Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d'ensenyaments professionals d'arreu del territori català competeixen en 29 oficis (skills) relacionats amb els estudis que estan cursant.

Un nou èxit de l'alumnat i el professorat del Cicle Formatiu de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar del nostre centre. La Melissa recull el testimoni d'Iris Núñez, també alumna del nostre centre que va ser la campiona en l'anterior edició del CatSkills i , posteriorment, de l'SpainSkills. Ben aviat, la Iris representarà a Espanya en l'EuroSkills que es celebrarà a la ciutat sueca de Goteborg, el proper mes de novembre.

Aquest és un camí que ara iniciarà la Melissa, en la propera edició de l'SpainSkills, en la qual esperem que tingui molta sort i, qui sap, tinguen una nova campiona del nostre centre.

Feliciteu-la!!!.