ELS NOUS PERSONATGES DEL LABORATORI

ELS NOUS PERSONATGES DEL LABORATORI

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

Els alumnes de l’optativa de 3er d’ESO “Discovering science in the laboratory” han fet possible la presència d'uns nous convidats al laboratori de Ciències, el Dr. Bactèrium i la Maria.

El Dr. Bactèrium és un científic molt intel·ligent a qui li encanta fer experiments d’allò més estranys i curiosos i respon a totes les preguntes dels alumnes i, especialment, de la Maria, una noia que està molt interessada en la ciència i que sempre que pot s’escapa al laboratori a buscar respostes a totes les preguntes que li volten pel cap i investigar amb el Dr. Bacterium.

Volem donar les gràcies a l’alumne Anna Volkova i a la Julia Rivero, la seva mare, que  han donat vida aquests personatges amb unes titelles ben divertides que podeu veure a la foto adjunta.

La primera aventura del Dr. Bacterium i de la Maria serà el proper dijous 19 de maig, quan  visitaran als alumnes de P5 del CEIP Escola Mare de Déu de Montserrat on demostraran la importància de rentar-se les mans.

Autors i participants: Raúl Borrallo, Andrea Ricón, Lina Romera, Andrea Sánchez, Sergi Soler, Anna Volkova, Aitor Zoilo i Nerea Zoilo.