IRIS NÚÑEZ, PRIMERA CLASSIFICADA DEL CONCURS CATSKILLS DE PERRUQUERIA

IRIS NÚÑEZ, PRIMERA CLASSIFICADA DEL CONCURS CATSKILLS DE PERRUQUERIA

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

L'alumna del nostre centre, Iris Núñez Santarén, escollida com a representant del centre DSC_3207.JPGdesprés d'un procés de selecció interna per les seves pròpies companyes i companys, així com el professorat que els hi imparteix classes, ha resultat la primera classificada en el concurs CATSKILLS de Perruqueria, en la seva fase catalana. Com a guanyadora, haurà de representar a la nostra comunitat autònoma en el SPAINKILLS que es celebrarà el mes de febrer de 2015 a Madrid.

Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d'ensenyaments professionals d'arreu del territori català competeixen en 29 oficis (skills) relacionats amb els estudis que estan cursant.En l'skill de perruqueria els alumnes han de demostrar la seva destresa en les competències tècniques, aplicant els seus coneixements de la moda, creativitat i imaginació, incloent les aplicacions comercials i artístiques que requereix la professió.

Un nou reconeixement a la tasca educativa que es realitza al nostre centre i un èxit per a l'alumnat i professorat del CFGM de Perruqueria i Cosmètic Capil·lar, tot just en la seva primera participació en el CATSKILLS.

Enhorabona a la Iris, les seves companyes i companys i a tot el professorat del CFGM.