INFORMACIONS SOBRE LA FESTA DE FI DE CURS DE BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS

INFORMACIONS SOBRE LA FESTA DE FI DE CURS DE BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

Com sabeu el centre organitza ja fa disset anys una festa per als alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius que finalitzen els seus estudis al centre. És una festa que s'organitza per als alumnes i que, com és evident, requereix la seva participació majoritària.Atès que, en aquests moments, el nombre d'alumnes i familiars que han confirmat la seva participació és força reduït, els informem:

  • La festa consisteix en un sopar - buffet i lliurament de les orles de la promoció. Només hi podran participar aquelles persones que hagin adquirit el tiquet, per la qual cosa hem decidit que les portes no s'obriran un cop hagi finalitzat el sopar - buffet.
  • Aquells alumnes que no participin en la festa podran recollir l'orla de la promoció, si en tenen interès, a la Secretaria del centre, previ pagament de 6 euros.
  • El centre subvenciona una part dels costos de la festa de promoció. Aquest fet determina que per celebrar-se es requereixen uns mínims de participació. Per aquest motiu, el proper dilluns, dia 9 de juny de 2014, els informaríem sobre una possible suspensió si el nombre d'alumnes i familiars inscrits és insuficient. En aquest cas, com és evident, es retornarien els ingressos efectuats i els alumnes podrien adquirir l'orla en les condicions indicades al paràgraf anterior.

El centre té il·lusió per celebrar la festa de fi de curs. Tanmateix, aquesta il·lusió ha de ser compartida pels seus protagonistes, els alumnes. Esperem que sigui així i que podem gaudir, com els setze anys anteriors, d'una magnífica vetllada.

 

L'Equip Directiu