Els colors de la convivència 2016.

Els colors de la convivència 2016.

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

Dissabte passat, 12 de març, va celebrar-se la festa Els Colors de la Convivència, a la rambla de Floridablanca.

Recuperant l'esperit que va animar Els Colors de la Tardor, diverses entitats de Llefià i la Salut que treballen des de fa temps per la convivència, van sortir al carrer per convidar els veïns a seguir treballant junts, dia a dia, per millorar els barris.

Tallers de manualitats i màscares, biblioteca al carrer, danses africanes, jocs de paraules, taller d'escriptura plurilingüe, actuacions teatrals van animar un matí concorregut i amb nombrosa participació.

Durant la jornada es va llegir el manifest d'Els Colors de la Convivència i, posteriorment, el de la campanya Yo acojo, amb què Amnistia Internacional denuncia la posició dels governs europeus davant la crisi humanitària dels refugiats.

Alumnes de 3r d'ESO van participar en una parada conjunta amb l'Arxiu HIstòric de Llefià, amb un joc sobre indrets i edificis emblemàtics del barri. Així mateix, també comentaven als passejants la miniexposició fotogràfica que acompanyava el joc.

La implicació del nostre institut en la festa incloïa, com ja vam comentar en una entrada anterior, el disseny del cartell de la festa, obra de Natalia Caro.

La valoració de la festa, en aquesta primera edició, va ser molt positiva.