Dia de lliure disposició - Modificació calendari escolar

Dia de lliure disposició - Modificació calendari escolar

per administrador INS Jaume Callis -
Nombre de respostes: 0

Benvolgudes famílies,

Per consens entre les escoles i instituts de la ciutat,  aprovació del Consell Escolar i autorització dels Serveis Territorials, el dia 8 de gener - inicialment contemplat com a dia lectiu-, serà dia de lliure disposició i, per tant, les classes tornant de Nadal començaran el dia 11 de gener.

Aquest canvi de calendari respon a
l’ORDRE ENS/59/2015, de 26 de març, per la qual s'estableix el calendari escolar del curs 2015-2016 per als centres educatius no universitaris de Catalunya,  i en concret tal i com especifica l’article 8.1: “Així mateix, tenen la consideració de dies festius els que determini la disposició corresponent del Departament d’Empresa i Ocupació i els dos dies de festa local. En cas que un o ambdós d’aquests dies de festa local caiguin en dia no lectiu, els centres podran afegir-los als establerts de lliure disposició dins el curs escolar corresponent, és a dir, entre l’1 de setembre de 2015 i el 31 d’agost de 2016” .

Els dies de festa local del municipi de Vic són el 24 de març (dijous Sant ) i 5 de juliol (St. Miquel dels Sants ), ambdós no lectius. Així, seguint l'Ordre ENS/59/2015, s'ha considerat el dia 8 de gener com a dia de lliure disposició.


Aprofitem l'avinentesa per a saludar-vos cordialment,


EQUIP DIRECTIU