Cantata UAP 2014 Girona

Cantata UAP 2014 Girona

by administrador INS Jaume Callis -
Number of replies: 0

Com cada any els alumnes de 1 ESO participen a la Cantata UAP de Girona per poder recaudar i ajudar juntament amb l'associoació OXFAM projectes solidaris. El passat divendres dia 24 els cantaires vam anar a fer un primer assaig a La Mercè de Girona.

NOU: Algunes imatges

A Oxfam treballen a la regió del Sahel des de fa dècades amb l'objectiu de buscar solucions sostenibles per abordar les causes profundes de les crisis alimentàries.

L’objectiu final ha sigut transmetre a la societat que els més joves son capaços de mobilitzar-se i oferir un bon espectacle musical treballat en equip per donar suport a aquesta causa, en aquests cas com a cantata.

Es per això que ens fa gran il.lusió tornar a participar ja sigui cantant o com a públic aquest any. Heu de saber que la col.laboració econòmica és d'un euro per alumne i que van dipositant aquest euro al llarg d'aquest mes a la guardiola que hi ha a la classe de música.

Aquí teniu l'enllaç de la cantata per poder fer un cop d'ull http://www.uap14.cat/   i veure tot el treball musical que es fa amb els alumnes i que des de setembre estem treballant el grup de professors de musica de les comarques Gironines i d'Osona.

 

Elisa Planagumà