Vés al contingut principal
Panell lateral
insguissona
Inici
Més
Català (ca)
Català (ca)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Inicia la sessió
Inici
Obre el calaix de blocs
Elaboració de productes alimentaris
Cursos
Cicles Formatius de Grau Mitjà
Elaboració de productes alimentaris
Categories de cursos
1r d'ESO
2n d'ESO
3r d'ESO
4t d'ESO
Aula Oberta
Aula Acollida
Crèdit de Síntesi - Projecte de Recerca
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat
Cicles Formatius de Grau Mitjà
Cicles Formatius de Grau Mitjà / Manteniment Electromecànic
Cicles Formatius de Grau Mitjà / Gestió Administrativa
Cicles Formatius de Grau Mitjà / Sistemes Microinformàtics i Xarxes
Cicles Formatius de Grau Mitjà / Elaboració de productes alimentaris
Cicles Formatius de Grau Superior
Cicles Formatius de Grau Superior / Processos i qualitat de la industria Alimentària
Centre
Miscel·lània
Programes de formació i inserció (PFI)
Cerca cursos
Cerca cursos
Tutoria 2on EPA
TUTORIA 2N CFGM EPA
MP6 UF1UF2 - Venda i comercialització de productes alimentaris
MP 16 Elaboracions culinàries
MP3. Processament zBUIT de continguts alimentaris (Curs 22-23)
MP11-EIE (CFGM 2n Alimentària)
MP10-FOL (CFGM 1r Alimentària)
MP15. Tècniques Culinàries Bàsiques
FITXES CULINÀRIES
MP4. Processos tecnològics en la indústria alimentària
MP8. Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments
MP5. Matèries primeres en la indústria alimentària.
MP2. Tractaments de transformació i conservació
MP7. Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària.