Notícies del lloc

Noves mesures

by Administrador/a INS Castellet -

Davant les mesures que s'han anunciat aquest migdia a la televisió us informem que demà divendres TOT l'alumnat d'ESO, Batxillerat i Cicles ha d'assistir al centre amb normalitat. Si hi hagués qualsevol canvi de darrera hora us ho faríem saber.

Tan aviat com tinguem més informació per part del Departament us comunicarem les mesures a partir de la setmana vinent.

Cordialment,

La Direcció

Cas positiu per COVID-19 a l'Institut

by Administrador/a INS Castellet -

Benvolguda família,

Hem rebut confirmació d'un resultat positiu per COVID-19 en un alumne de 1r de batxillerat. 

Immediatament hem activitat el protocol d'actuació, en coordinació amb el Servei de Vigilància Epidemiològica del Departament de Salut.

Per prevenció el grup de 1r de batxillerat A i als alumnes que cursen l'optativa de TIC de 1r de batxillerat quedaran confinats fins al dia 17 d'octubre i demà se'ls practicarà a tots una prova PCR.

La resta de l'alumnat pot assistir al centre amb tota normalitat. Pel que fa als germans o familiars convivents dels alumnes confinats, tot i que el protocol estableix que poden assistir al centre amb normalitat, per prudència us demanem que es quedin a casa com a mínim fins a saber el resultat de la PCR. 

Insistim, un cop més, en la importància que tots mantinguem les mesures de protecció i, sobretot, que ningú no assisteixi al centre si presenta símptomes compatibles amb COVID-19.

Cordialment,

David Sanz

Director INS Castellet

Older topics...