Periodistes i mitjans compten amb un nou Codi Deontològic - comunicació21

L’11 de desembre de 2019 va tenir lloc un gran desastre natural al riu Besòs com a conseqüència del vessament de dissolvent al riu durant un incendi a Montornès del Vallès (Vallès Oriental).

Moltes de les espècies aquàtiques van patir greus pèrdues i danys que tardaran dècades en recuperar-se. 

Riu Besòs: set mesos després de l'incendi de la planta de residus de  Montornès

En aquesta tasca ens posarem en la pell dels reporters que van narrar aquells fets.

Descripció de l'activitat.

 1.- En primer lloc realitzareu una petita cerca dels fets ocorreguts per donar resposta a les 6 W.  A continuació en realitzareu una entrevista simulada a una persona implicada. Feu una còpia d'aquest document de treball a la vostra carpeta del Drive.

.

2.- A continuació us posareu en la pell d'un personatge real implicat, pot ser una autoritat local o un activista, i realitzareu l'enregistrament de vídeo d'una entrevista. Heu de prendre nota de les preguntes a realitzar en aquest document de treball. Pel seu enregistrament, seguiu les següents instruccions.


3.- Per últim, amb tota la informació recollida n'haureu d'elaborar un reportatge. Un cop heu llegit què és, comenceu completant aquest document de preparació i recollida d'informació. 

Utilitza el programa Canva per maquetar el reportatge utilitzant una plantilla de l’apartat “Newsletter”. Acompanya el text amb imatges. L’extensió del reportatge ha de ser de, com a mínim, dues pàgines per tal de donar espai a tota la informació. 


Quan estigui fet, pengeu l’enllaç al Padlet.




Darrera modificació: dimecres, 23 de febrer 2022, 18:17