La tumba de Pedro el grande « Blog de Viajes

La tomba d’un dels reis més destacats de la Corona d’Aragó va restar intacta al llarg de 700 anys; tot un rècord. L’any 2010, quan es complien 850 anys de la fundació del monestir de Santes Creus, va començar la restauració del panteó reial i la investigació científica de les tombes que en formen part.

Objectius

- Respondre un seguit de preguntes a partir d'un edpuzzle per contextualitzar el T.S. 'Les gestes del BVII: Pere II, el Gran'

- Treballar en grups cooperatius a partir d'una tasca individual.

Agrupament

- Document inicial: individual

- Document definitiu: grup


Descripció de l'activitat

-  Cada alumne realitza una còpia del document inicial per prendre nota de les respostes a les preguntes que apareixen al edpuzzle de manera individual. El professor d'aula projectarà el documental i anirà donant pas a les diferent preguntes que hi van apareixent (clicar en Continuar).



- Un cop heu vist el vídeo, tots els membres del grup heu de pujar el vostre document inicial a la carpeta compartida del Drive per a que els vostre tutor/a pugui revisar-los.

- A continuació, feu una còpia del document definitiu i completeu-lo a partir de la informació recollida anteriorment per tots els membres del grup. 

- Pugeu al vostre Padlet el document definitiu.




Darrera modificació: diumenge, 27 de març 2022, 21:13