SIEI: Escape room "Les veus del passat"

SIEI: Escape room "Les veus del passat"

per Institut B7 -
Nombre de respostes: 0

Durant el primer trimestre, l’alumnat del SIEI, va anar al Castell de Montjuïc per realitzar l’escape room de “Les veus del passat”. Van buscar diferents pistes per tot el castell fins a descobrir el missatge ocult: “Tots els éssers humans neixen lliures en drets i dignitats”.  L’alumnat va poder gaudir de l’activitat i aprendre la nostra història més propera, d’una manera vivencial i lúdica, convertint-se en les i els protagonistes del seu propi aprenentatge.

L’alumnat de l’aula d’acollida van estar treballant la família mitjançant diverses activitats, com per exemple, la realització del propi arbre genealògic, amb l’objectiu d’aprendre coses noves en l’àmbit lingüístic vinculades a les emocions de pertinença a la pròpia família.

Tots plegats, SIEI i aula d’acollida, vam apropar-nos al centre de Badalona, per viure l’esperit nadalenc de la nostra ciutat. Vam poder comprar a la fira de la Plana i vam veure el nou pessebre de l’Ajuntament. Vam acabar el matí passant una bona estona de convivència en el parc de Pompeu Fabra.