Notícies del lloc

Sis equips de l'Institut Badalona VII es classifiquen per a la fase final dels Reptes eduCaixa

Sis equips de l'Institut Badalona VII es classifiquen per a la fase final dels Reptes eduCaixa

per insB7 . -
Nombre de respostes: 0

Els propers dies 5, 6 i 7 de maig tindrà lloc com cada any el Campus dels Reptes eduCaixa, aquest cop, però, en format virtual. Enguany, en un fet sense precedents, 6 equips de l'Institut Badalona VII han aconseguit classificar-se per aquesta fase final en tots els quatre reptes:
  • Repte Big Data: Programa educatiu per ampliar el coneixement i experimentar sobre el fenomen big data. (2 equips de 4t ESO)
  • Repte BeCritical: Desenvolupament de la competència mediàtica i reflexió de forma crítica sobre les informacions difoses pels diferents canals de comunicació. (2 equips de 1r Batxillerat)
  • Repte STEAMxChange: L'alumnat investiga un tema real i proper relacionat amb la promoció de la salut a la seva comunitat. Es treballen les disciplines STEAM i es posa en valor la ciència com un agent de canvi social. (1 equip de 4t ESO)
  • Rempte Emprèn: Foment de l'actitud emprenedora i de l'esperit d'innovació. Promociona els millors projectes empresarials desenvolupats. (1 equip de 2n de Batxillerat)

Així doncs, un total de 24 alumnes de 4t d'ESO i Batxillerat i 6 professors de l'Institut, prendran part en aquestes finals en les que hi ha els 25 millors equips de cada repte, d'entre uns 2000 projectes de tot l'Estat que s'hi van presentar.

Recordem que l'any passat un equip de l'Institut va aconseguir guanyar el viatge formatiu a Silicon Valley, participant en el Repte Big Data.