Participació de l'alumnat de 2n d'ESO en el concurs de relat breu Coca-Cola

Participació de l'alumnat de 2n d'ESO en el concurs de relat breu Coca-Cola

per José Ángel Hernández Santadaría -
Nombre de respostes: 0
cocacola

Àlbum de fotos

Una selecció de 12 alumnes de 2n d'ESO de l’Institut Badalona VII va participar el passat dissabte 25 de març en la 57ª edició del Concurs “Jóvenes talentos de relato corto”, organitzat per Coca-Cola i sota el lema: “Si puedes imaginarlo, puedes contarlo”.

El concurs va tenir lloc a l’edifici de la UPC a la zona universitària i, a més del nostre centre, hi van participar altres instituts de l’àrea metropolitana de Barcelona.

La prova va consistir en la redacció d'un relat a partir d’un cub on a dins hi havia un tros de gespa artificial i una frase que deia “Era su última oportunidad para descubrirlo”. Els participants disposaren de dues hores per a escriure el relat.

Aquí teniu la relació d’alumnes participants de l’Institut Badalona VII:

  • 2n A: Irene Garnica, Rodrigo Díaz i Ferran Gallardo
  • 2n B: Maria Blanco, Ada Jares i Alberto Conde
  • 2n C: Irene Estevan, Ariadna Martín, Carla Sánchez
  • 2n D: Marco Ortega, Joan Marc Mateo, Martí Gómez

Els professors acompanyants del centre van ser Ana Luis i Santiago Moll.

La valoració que feim des del centre és molt positiva perquè els alumnes fomenten la seva imaginació i duen a terme una pràctica que ja havien treballat a l’assignatura de castellà durant aquest curs acadèmic.

Ara només resta felicitar els alumnes per la seva participació i esperar la decisió del jurat per saber quins seran els seleccionats per a la següent fase.

Molta sort a tots els participants!

Aprofitam també per agrair la predisposició dels pares i mares del alumnes seleccionats que van acompanyar els seus fills i filles al concurs.

Ana Luis i Santiago Moll