Recollida de mobiliari i material escolar pel camp de refugiats de Diavata (Grècia)

Recollida de mobiliari i material escolar pel camp de refugiats de Diavata (Grècia)

per José Ángel Hernández Santadaría -
Nombre de respostes: 0

fampas badalona

Benvolgudes famílies i mestres,

Us hem de dir que la recollida de mobiliari i material escolar que vàrem fer el passat 16 de juny pel camp de refugiats de Diavata ha estat tot un èxit. Finalment vam aconseguir carregar tres camions sencers  plens de tot tipus de mobiliari i diferent material escolar que ja ha sortit direcció al camp de refugiats de Diavata (Grècia). Des de l’ONG Rebost Solidari ens han comunicat que amb la quantitat de material i mobiliari recollit durant aquest dies han superat de llarg la previsió d’enviament d’un contenidor i que s’estan plantejant l’enviament d’un segon contenidor. Ens expressen el seu agraïment pel nostre esforç i el nostre esperit de solidaritat.

Des de FAMPAS Badalona us volem agrair l’enorme entusiasme que totes i tots heu posat en aquest projecte, especialment als centres què a més de contribuir amb material escolar heu col·laborat també amb mobiliari, com ha estat el cas de l’escola Josep Carner i els instituts Badalona VII i Isaac Albéniz. També volem agrair molt especialment a les més de 20 persones voluntàries què durant tot el dia van estar ajudant a carregar tot el mobiliari i material, el seu esforç personal que ha fet possible que aquesta iniciativa acabi en un gran èxit.

Adjuntem al final d'aquest correu la relació de tot el mobiliari i material escolar recollit als centres públics de Badalona, així com un enllaç a diferents fotografies i al vídeo realitzat durant el dia de la recollida: www.fampasbadalona.org/fampas/web/?p=1270

Que tingueu un molt bon estiu i us esperem al setembre amb les piles carregades!

FAMPAs Badalona