Sortides mes d'abril

Sortides mes d'abril

per Administrador/a IES Alcarràs -
Nombre de respostes: 0

El departament de Llengua catalana organitza pel dijous dia 21 d’abril  una sortida a Barcelona per assistir a la representació teatral de “Don Joan” de Molière. Aquesta activitat va adreçada als/les alumnes de 1r i 2n de BTX.

Visites a realitzar:

.- Mait: Activitat de Tecnologia (per determinar).

.- Visita al centre cultural del Born.

.- Assistir a la representació teatral al TNC.

Autorització


Us informen que el departament de Música d’aquest Institut, participa en la XXII  Trobada de Corals  d’ Educació,  el dimarts dia 3 de maig  de 2016,  que tindrà lloc a l Auditori de Lleida.Aquesta trobada té per objectiu desenvolupar el cant col·lectiu i relacionar-se amb altres centres creant un ambient musical.

Autorització


El Departament de Ciències Naturals  té previst realitzar el  dijous   dia 21 d’abril  , una sortida a La Pena (Serra de Prades) per a realitzar l’itinerari botànic-geològic pel bosc de la Pena. Aquesta activitat va adreçada als/les alumnes de 3r. d’ESO.

Autorització


El departament de Ciències Socials té previst realitzar el proper  dimarts 21 d’abril de 2016 una sortida a Tarragona per tal de visitar la Tarraco imperial, amb l’objectiu de conèixer l’entorn proper en relació al món romà i aplicar a la pràctica els coneixements adquirits a l’aula. Aquesta activitat va adreçada als/les alumnes de 1r.curs d'ESO.

Autorització