Notícies del lloc

Proves d'accés a cicles formatius

by Administrador/a SantaEulàlia -

A la categoria de Proves d'accés i proves diagnòstiques hi ha un curs corresponent a proves diagnòstiques de Primària i ESO i proves d'accés a cicles de grau mitjà i de grau superior i a la Universitat. Aquest curs és d'accés lliure; podeu entrar-hi com a visitants sense necessitat de validar-vos.

Aquests cursos contenen proves de diferents anys i matèries. Esperem que us siguin útils.

ESBORRAT D'USUARIS

by Administrador/a SantaEulàlia -

Estem esborrant usuaris antics, tant al Moodle com a Google. Pel que fa a Google, de moment suspenem els usuaris que fa més d'un any que no fan servir el correu; si el voleu mantenir, digueu-nos-ho. En cas contrari, més endavant els suprimirem. Mantenim el compte de correu d'usuaris que l'utilitzen, encara que ja no siguin al centre. En el cas del Moodle, eliminem els usuaris que ja no són al centre aquest curs.

Comuniqueu-nos qualsevol incidència a moodle@santaeulalia.cat.

Entrada d'usuaris

by Administrador/a SantaEulàlia -

Tot l'alumnat que ja tenia accés té els mateixos codis que el curs anterior. L'alumnat nou haurà de demanar els codis al seu tutor o tutora. A menys que es permeti la inscripció, poseu-vos en contacte amb el vostre professorat per poder accedir als cursos.

Si algú té problemes per entrar, envieu un correu a moodle@santaeulalia.cat indicant el problema, nom, cognoms, estudi (cicle, eso, bat, pfi) i correu de contacte.

Older topics...

Course categories