Notícies del lloc

Cheatography.com

by RAFEL JUANOLA -

Cheatography és una enorme col·lecció d'esquemes, resums i "xuletes" de tot tipus de temes. Estan organitzats en 6 categories principals: programació, software, negocis, educació, llar i salut i jocs. En cadascuna d'aquestes categories hi trobaràs desenes d'aquests esquemes, ben maquetats i preparats per descarregar-los en pdf o latex.

cheatography

Wakelet

by RAFEL JUANOLA -

Wakelet és una aplicació que permet seleccionar i organitzar contingut. En una pàgina en blanc, afegeix enllaços, imatges, textos, documents, vídeos, entre moltes altres possibilitats sobre un tema del teu interès. És una manera d'agrupar tota la informació seleccionada i alhora et permet poder-la compartir amb tothom. 

wakelet

Seterra

by RAFEL JUANOLA -

Ara que continuem confinats en el municipi o la comarca, una aplicació per a repassar la geografia de tot el món per a quan sigui possible tornar a viatjar. Seterra és una aplicació online per ampliar els teus coneixements de geografia: ciutats, continents, rius, mars, oceans i fins i tot els planetes del sistema solar. Tot plegat en algun dels 39 idiomes del programa.

seterra


Older topics...