Marató de TV3

Marató de TV3

by Administrador/a a8023131 -
Number of replies: 0
  • MARATÓ DE TV3

baldiriMaratoPetit.jpgCom ja sabeu l'edició d' aquest any de la Marató de TV3  està dedicada a les malalties neurodegeneratives. Els alumnes de batxillerat del nostre centre van assistir a les conferències organitzades per la Fundació de la Marató.  Per altre banda els alumnes de primer i segon de batxillerat d'arts escèniques estan preparant per segon any, un festival: " Escènics per la Marató" que té com objectiu la recollida de diners per aquesta causa.

El proper dimarts 10 de desembre a les 18hores, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, faran una primera actuació . Aquesta actuació queda reservada a professorat, AMPA i familiars dels actors, també ens agradaria fer-vos arribar aquesta invitació a tots vosaltres que compartiu el nostre projecte de centre.

Suposa una fantàstica ocasió perquè els alumnes mostrin la feina pràctica que han fet durant aquest primer trimestre en les assignatures de música i d’arts escèniques. Participen un total de 50 alumnes de primer i segon de batxillerat, i ens oferiran vàries cançons interpretades per les corals, a més d’alguna peça musical individual. Després, els  alumnes de primer interpretaran una versió divertida de diferents històries de la mitologia grega (text de creació col·lectiva). Finalment, els alumnes de segon  ens oferiran  diverses escenes de l’actor, pallasso i dramaturg Karl Valentin (teatre de l’absurd). Com a cloenda, aquests mateixos alumnes faran  col·lectivament el famós discurs de Charles Chaplin  a la seva pel·lícula “El gran dictador”.  

El divendres 20 de desembre es tornarà a repetir la mateixa actuació dins de les activitats de Nadal del darrer dia de classe en l'hemicicle de l'institut. Aquesta sessió va destinada als alumnes de primer i segon d'ESO.

Ens agradarà compartir amb tots vosaltres aquests moments on es mostra el Baldiri més solidari.

Programa