La Pedrera acull el lliurament dels premis del programa «Recerca a Secundària»

La Pedrera acull el lliurament dels premis del programa «Recerca a Secundària»

by Administrador/a a8023131 -
Number of replies: 0
El dimecres 19 de març, l’auditori de La Pedrera va acollir el lliurament de premis als millors treballs de recerca del programa «Recerca a Secundària», promogut i coordinat pel Parc Científic de Barcelona (PCB), amb el suport de la Fundació Catalunya–La Pedrera i la col·laboració de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona). L’acte va comptar amb la presència de Jesús Purroy, director tècnic dels Serveis Científics i Tecnològics del PCB; Lluís Farrés, director de Coneixement i Recerca de la Fundació Catalunya–La Pedrera; Josep M. Fernández, professor de Biologia de la Universitat de Barcelona (UB) i col·laborador del programa, acompanyats dels estudiants i tutors que van participar en aquesta edició.
void.gif

void.gif

o.gif
Foto: © Parc Científic de Barcelona. o.gif
o.gif

«Recerca a Secundària» s’emmarca dins de l’Àrea de Coneixement de la Fundació Catalunya–La Pedrera i del programa de difusió de la ciència «Recerca en Societat» del Parc Científic de Barcelona. La iniciativa ofereix als estudiants de primer de batxillerat la possibilitat de dur a terme la part pràctica del seu treball de recerca en diferents laboratoris d’entitats ubicades al PCB, tutelats per un investigador que els dóna suport i els orienta durant tot el procés d’elaboració del treball. Els joves disposen, a més, de la tutela del seu professor, que és el màxim responsable del projecte.
La professora Marian Querol amb l'alumna del TR Cristina Rodríguez que va ser una dels 52 alumnes escollits per fer les pràctiques al Parc.

Moltes felicitats a Cristina i a Marian per aquest premi!!!!!

uc?id=0B6FW70h5XlA-dUpOMEtUdWZHMUlHUVNLcm1uOTRXZkJiVHhV