Nou bloc de l'Institut Escola

Nou bloc de l'Institut Escola

per Administrador IE de Castellterçol -
Nombre de respostes: 0

Hem creat un nou bloc del centre. Us convidem a visitar-lo anant a la següent adreça: http://institutescolaramonacalvet.wordpress.com

La intenció és millorar la informació i la comunicació entre tots els membres de la comunitat. L'estructura que hem donat al bloc ens permet millorar la claretat  i com que augmentem la capacitat de l'espai millorarem també la quantitat d informació que podem publicar. Mica a mica passarem a destinar aquest espai moodle als treballs d'alumnes, cosa per la qual és una eina molt potent.

 

Per si és del vostre interès dir-vos que anant al final de tot de la barra lateral veureu que podeu seguir les notícies del bloc només escrivint el vostre mail. Esperem que us animeu a fer-vos seguidors nostres i que us agradi el bloc que us oferim.

En aquests moments en el bloc hem penjat diverses notícies sobre treballs d'alumines i un recull d'imatges de la FESTA DE CARNAVAL. Si voleu veure els menús del menjador i el darrer "estelet" també cladrà que us adreceu a aquest bloc. en el lateral d'aquest espai moodle hi teniu l'enllaç que us hi portarà directament.