En aquest espai virtual d'aprenentatge podeu accedir als cursos, recursos i activitats que han preparat els i les vostres mestres.

Cliqueu a "Inicia la sessió" (part superior dreta de la pantalla) i introduïu el vostre nom d'usuari/ària i contrasenya. Podeu accedir als vostres cursos en els enllaços de sota o en els que teniu en el lateral esquerre de la pantalla.

Disposeu de diversos vídeotutorials en el menú lateral esquerre de la pantalla, que us ajudaran a navegar per aquest entorn. També hi podeu consultar les ajudes per si us connecteu amb un dispositiu mòbil o tauleta.

Per a qualsevol dubte sobre el funcionament general de l'entorn poseu-vos en contacte amb secretaria@escolajoanperucho.com


  Anuncis i notícies generals

  Benvinguts i benvingudes al nostre nou espai virtual d'aprenentatge!

  by Administrador/a Escola Joan Perucho -
  Els primers dies és convenient que us familiaritzeu amb aquest entorn. Per aquest motiu us convidem a què feu una passejada pels cursos, recursos i activitats que us hem preparat.

  Us hem preparat uns videotutorials en els blocs de l'esquerra de la vostra pantalla que també us ajudaran una mica.

  I sobretot, per qualsevol dubte que tingueu, poseu-vos en contacte amb el vostre mestre tutor o tutora.  Available courses