RESUM DEL CONSELL ESCOLAR DEL DIA 12 DE MARÇ

RESUM DEL CONSELL ESCOLAR DEL DIA 12 DE MARÇ

by Deleted user -
Number of replies: 0

Bona tarda,

us fem un petit resum dels temes tractats al Consell Escolar celebrat el dia 12 de març:

  • Es va donar el vist-i-plau del nou pressupost pel curs vinent. Es va acordar continuar amb el mateix sistema de pagament: una sola quota (material i sortides) pagada en tres terminis.
  • Es va parlar dels contenidors de reciclatge: es posaran contenidors de plàstic (2 al pati, 1 al menjador i un altre més gran al carrer), també es posaran d'orgànica (1 petit a la cuina que es treurà cada dia al carrer).
  • Hort. Començarà a funcionar ja, ho faran els nens i nenes de cicle inicial. De moment hi ha un tros net  per poder començar. Al Consell es va demanar ajuda per tal de poder netejar-lo sencer. Hi ha un pare de P-4 que també dóna idees per tal d'arreglar-lo a l'estiu.
  • Setmana cultural. L'extraescolar de teatre prepara una obra que la passarà per totes les famílies dels nens d'extraescolar el dilluns 23 de març. La mateixa obra la passarà pels nens de l'escola a la setmana cultural, el dimecres 22 d'abril.

      En aquesta setmana (20 al 24 d'abril) es faran tallers, es demana ajuda a les famílies per si poden venir a fer alguns dels tallers i així esponjar els grups.

  • Es parla de decorar el mur. Es parlarà amb joventut a veure què es podria fer (grafittis, horts verticals...)
  • Anglès. S'ha tornat a demanar l'auxiliar de conversa. L'Elena explica tot el que s'està fent per tal de millorar la competència anglesa: Racons a 6è en anglès, la plàstica a 5è (1 trimestre a cada 5è), desdoblament a 6è i activitats puntuals en anglès. L'AMPA mirarà a veure si es pot contractar a alguna persona per tal de fer activitats en anglès.

Adéu

Puri