Els alumnes Oriol Colomer, Pau Massana Josep Mitjans i Josep Pallerols han realitzat el quart control amb els següents resultats:
Varietat |
ºBrix |
GAP |
ATS |
pH |
Chardonnay (vell) |
17,0 |
9,6 |
5,9 |
3,0 |
Chenin |
18,5 |
10,5 |
6,8 |
2,9 |
Incroccio Manzoni |
20,5 |
11,7 |
6,4 |
3,0 |
Macabeu |
14,5 |
7,7 |
6,1 |
2,9 |
Merlot (nou) |
15,5 |
8,4 |
6,9 |
2,9 |
Merlot (vell) |
17,5 |
9,7 |
6,6 |
3,0 |
Syrah |
15,7 |
8,5 |
6,5 |
2,9 |
Ull de llebre |
19,5 |
11,0 |
4,3 |
3,2 |
Xarel·lo |
10,5 |
5,1 |
11,7 |
2,8 |
La maduració fenòlica, (mètode ITV) és: Ull de llebre: A520= 0,60 IP: 21; Syrah: A520= 0,44 IP: 11; Merlot jove: A520= 0,55 IP: 22 i Merlot vell: A520= 0,48 IP: 20.