Els alumnes Mireia Altimira, Sergi Garcia, Manuela Iglesias, Marc Traserra i Sílvia Valls han realitzat el tercer control amb els següents resultats:
Varietat |
ºBrix |
GAP |
ATS |
pH |
Chardonnay (nou) |
18,5 |
10,4 |
6,4 |
3,0 |
Chardonnay (vell) |
15,0 |
8,0 |
8,0 |
2,9 |
Chenin |
16,5 |
9,1 |
9,8 |
2,9 |
Incroccio Manzoni |
17,5 |
9,8 |
10,3 |
2,8 |
Macabeu |
12,5 |
6,5 |
10,0 |
2,8 |
Merlot (nou) |
14,5 |
7,8 |
8,9 |
2,9 |
Merlot (vell) |
14,0 |
7,5 |
- |
2,7 |
Syrah |
14,5 |
7,8 |
9,6 |
2,8 |
Ull de llebre |
17,3 |
9,6 |
6,0 |
3,1 |
Xarel·lo |
8,6 |
- |
13,5 |
2,6 |
A més de l’Ull de llebre, també estan acabant el verol el Syrah i el Merlot jove. La seva maduració fenòlica, (mètode ITV) és: Ull de llebre: A520= 0,46 IP: 26; Syrah: A520= 0,33 IP: 19 i Merlot jove: A520= 0,37 IP: 21.