La docència no s'atura!

La docència no s'atura!

per Pau Martin -
Nombre de respostes: 0

Benvolguts/des alumnes i famílies,

D’acord amb la Instrucció 3/2020, de 13 de març, sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 i del Reial Decret 463/2020 aprovat pel Govern espanyol pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, l’Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech va suspendre el passat divendres dia 13 de març l’activitat presencial incloent classes, visites, viatges i Formació en Centres de Treball.

Tot i això la docència no s’atura. El professorat substituirà les activitats acadèmiques presencials per activitats virtuals i, per tant, a partir d’ara, la docència es farà a través de la plataforma Moodle (https://agora.xtec.cat/esc-mrossell/moodle). L'alumnat rebrà instruccions del seu professorat a través de l'aula virtual i del correu electrònic. Els professors/res penjaran activitats de repàs i nous continguts dels diferents Mòduls Professionals.

El canal permanent de comunicació serà el portal web de l’escola (www.escolaespiells.com) i el correu electrònic dels tutors.

Aquesta mesura es mantindrà, com a mínim, fins al 27 de març. Atesa la situació canviant que estem vivint, aquestes mesures i indicacions poden anar-se revisant i actualitzant.


Ara més que mai, Salut!!