El control de maduració realitzat aquest passat dimarts pels alumnes Eva Pi i Laura Rossell ha donat com a resultats:
Pes 100 baies |
ºGP |
ATS |
pH |
|
(gr) |
(% v/v etanol) |
(g H2SO4/L) |
||
Cabernet franc (nou) |
141,8 |
13,1 |
3,5 |
3,4 |
Cabernet franc (vell) |
104,5 |
12,0 |
4,2 |
3,3 |
Cabernet sauvignon |
95,7 |
12,7 |
4,9 |
3,2 |
Macabeu (nou) |
120,2 |
9,6 |
3,5 |
3,2 |
Macabeu (vell) |
120,2 |
9,0 |
4,1 |
3,2 |
Malvasia |
146,5 |
12,9 |
6,2 |
3,0 |
Syrah |
139,5 |
12,7 |
4,0 |
3,4 |
Ull de llebre blanc |
132,9 |
12,2 |
3,2 |
3,4 |
Xarel·lo (nou) |
206,9 |
10,3 |
4,4 |
3,1 |
Sorpresos per la maduració de la Malvasia.
El proper dimarts un nou grup d’alumnes continuaran amb la feina del control de maduració.
A la imatge Malvasia.