Biblioteques amb DO 2018 i visites a cellers

Biblioteques amb DO 2018 i visites a cellers

per Secretaria Escola -
Nombre de respostes: 0

Els que no sou de Sant Sadurní potser no sabeu que en aquest municipi hi ha una fantàstica biblioteca que porta per nom:  Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya. Aquests dies la biblioteca està celebrant el 6è Cicle Biblioteques amb DOun maridatge de lletres i vins. Una oportunitat per conèixer la biblioteca en el seu nou emplaçament.

Per si no ho sabíeu, la biblioteca de Sant Sadurní, (així com la de Vilafranca), està especialitzada en el món de la vinya i el vi. En concret la de Sant Sadurní disposa d'un fons de més de 200 llibres i revistes que tracten de la vinya el celler, el vi i el cava. Podeu consultar tot el seu catàleg de llibres i revistes en els següents links:

LLIBRES DE VITICULTURA      LLIBRES D'ENOLOGIA

A més de les biblioteques, a la comarca, també disposem d'un important Centre de Documentació que depèn del Vinseum, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. Aquest centre disposa d'un dels fons especialitzat en les cultures de la vinya i el vi més importants del nostre país.

El Centre de Documentació, igual que les biblioteques,  disposa d'un servei de préstec. Podeu consultar el seu catàleg en el següent link: Catàleg CDV

I res més, sols recordar que demà per la comarca trobareu molts celler oberts que es poden visitar: es la tradicional Jornada de portes obertes del 12 d'octubre.

Bon cap de setmana