El control de maduració realitzat pels alumnes Olga Fernández, Adrià
Lobato, Carles Oliver i Ferran Ventura ha donat com a resultats:
Pes baia |
GP |
pH |
ATS |
|
Cabernet franc (jove) |
1,41 |
14,9 |
3,6 |
2,7 |
Cabernet franc (vell) |
1,21 |
14,0 |
3,6 |
2,9 |
Cabernet sauvignon (jove) |
1,00 |
15,7 |
3,4 |
3,4 |
Cabernet sauvignon (vell) |
0,95 |
15,2 |
3,5 |
3,3 |
Syrah |
1,32 |
13,7 |
3,5 |
2,7 |
Xarel·lo (jove) |
2,92 |
12,4 |
3,3 |
3,3 |
L’evolució de la maduració fenòlica, (mètode ITV) és de:
Cabernet franc (jove) A520= 0,38; IP= 42
Cabernet franc (vell) A520= 0,53; IP= 27
Cabernet suvignon (jove) A520= 0,59; IP= 17
Cabernet suvignon (vell) A520= 0,52; IP= 24
Syrah A520= 0,69; IP= 21
Pendents del temps, cal valorar quin serà el dia més indicat per collir les darreres varietats.