El control de maduració realitzat pels alumnes Ricard Gonzalez, Inma Heredia, Juan Manuel Longo, Èric Mèndez, Arantxa Moreno, Marc Nieto i Jordi Simó ha donat com a resultats:
Pes baia |
GP |
pH |
ATS |
|
Cabernet franc (jove) |
1,25 |
13,8 |
3,3 |
4,2 |
Cabernet franc (vell) |
1,17 |
11,6 |
3,3 |
3,7 |
Cabernet sauvignon (jove) |
0,92 |
13,3 |
3,3 |
4,0 |
Cabernet sauvignon (vell) |
1,04 |
9,7 |
3,1 |
3,1 |
Merlot (jove) |
1,02 |
13,6 |
3,5 |
3,2 |
Merlot (vell) |
1,38 |
13,6 |
3,4 |
3,0 |
Muscat |
4,46 |
10,9 |
3,4 |
2,8 |
Syrah |
1,52 |
11,9 |
3,2 |
4,0 |
Ull de llebre |
2,31 |
13,3 |
3,6 |
2,7 |
Ull de llebre blanc |
1,29 |
11,8 |
3,3 |
3,0 |
Xarel·lo (jove) |
2,32 |
10,5 |
3,1 |
4,3 |
Xarel·lo (vell) |
2,06 |
13,0 |
3,3 |
-,- |
L’evolució de la maduració fenòlica, (mètode ITV) és de:
Cabernet franc (jove) A520= 0,23; IP= 11
Cabernet franc (vell) A520= 0,20; IP= 8
Cabernet suvignon (jove) A520= 0,5; IP= 18
Cabernet suvignon (vell) A520= 0,2; IP= 6
Merlot (jove) A520= 0,20, IP= 11.
Merlot (vell) A520= 0,70, IP= 27.
Syrah A520= 0,24, IP= 6.
Ull de llebre A520= 0,43, IP= 20
El proper dimarts un nou grup d’alumnes continuaran amb la feina del control de maduració.