Els alumnes Victor Garcia, Javier Juan i Albert Paz han realitzat el setè control amb els següents resultats:
Varietat |
ºBrix |
GAP |
ATS |
pH |
Cabernet franc (jove) |
21,3 |
12,3 |
3,8 |
3,2 |
Cabernet franc (vell) |
19,5 |
11,3 |
4,4 |
3,0 |
Cabernet sauvignon (jove) |
21,2 |
12,2 |
4,8 |
3,1 |
Cabernet sauvignon (vell) |
20,4 |
11,7 |
4,5 |
3,2 |
Merlot (jove) |
20,0 |
11,5 |
3,7 |
3,3 |
Merlot (vell) |
21,4 |
12,3 |
3,6 |
3,3 |
Muscat |
16,3 |
9,0 |
3,8 |
3,2 |
Syrah |
19,7 |
11,2 |
4,4 |
3,2 |
Xarel·lo |
15,5 |
8,3 |
5,6 |
3,1 |
La maduració fenòlica, (mètode ITV) és: Cabernet franc jove: A520= 0,57; IP= 16; Cabernet franc vell: A520= 0,39; IP= 15; Cabernet sauvignon jove: A520= 0,59; IP= 16; Cabernet sauvignon vell: A520= 0,79; IP= 20; Merlot jove: A520= 0,94; IP= 23; Merlot vell: A520= 0,49; IP= 13; i Syrah: A520= 0,91; IP= 19.