Els alumnes Héctor Álvarez, Jordi Carbonell, Aida García, José García, Raül Olivella, Roger Rodriguez i David Sogas han realitzat el sisè control amb els següents resultats:
Varietat |
ºBrix |
GAP |
ATS |
pH |
Cabernet franc (jove) |
21,3 |
12,3 |
3,9 |
3,1 |
Cabernet franc (vell) |
19,3 |
10,9 |
6,1 |
3,0 |
Cabernet sauvignon (jove) |
20,3 |
11,6 |
4,3 |
3,2 |
Cabernet sauvignon (vell) |
19,3 |
10,9 |
5,8 |
3,1 |
Chardonnay (vell) |
18,6 |
11,2 |
4,0 |
3,2 |
Chenin |
21,3 |
12,3 |
3,7 |
3,3 |
Incroccio Manzoni |
21,8 |
12,6 |
5,0 |
3,2 |
Macabeu |
17,3 |
9,6 |
3,8 |
3,1 |
Merlot (jove) |
16,3 |
8,9 |
4,1 |
3,2 |
Merlot (vell) |
21,8 |
11,9 |
3,9 |
3,2 |
Muscat |
15,8 |
8,6 |
4,4 |
3,1 |
Syrah |
18,5 |
10,6 |
4,7 |
3,1 |
La maduració fenòlica, (mètode ITV) és: Cabernet franc jove: A520= 1,04 IP: 19; Cabernet franc vell: A520= 0,54 IP: 27; Cabernet sauvignon jove: A520= 0,80 IP: 20; Cabernet sauvignon vell: A520= 0,53 IP: 17; Merlot jove: A520= 0,60 IP: 12 i Merlot vell: A520= 0,73 IP: 22.