SISÈ CONTROL DE MADURACIÓ

SISÈ CONTROL DE MADURACIÓ

by Benjamí Mercader -
Number of replies: 0

Els alumnes Héctor Álvarez, Jordi Carbonell, Aida García, José García, Raül Olivella, Roger Rodriguez i David Sogas han realitzat el sisè control amb els següents resultats:

Varietat

ºBrix

GAP

ATS

pH

Cabernet franc (jove)

21,3

12,3

3,9

3,1

Cabernet franc (vell)

19,3

10,9

6,1

3,0

Cabernet sauvignon (jove)

20,3

11,6

4,3

3,2

Cabernet sauvignon (vell)

19,3

10,9

5,8

3,1

Chardonnay (vell)

18,6

11,2

4,0

3,2

Chenin

21,3

12,3

3,7

3,3

Incroccio Manzoni

21,8

12,6

5,0

3,2

Macabeu

17,3

9,6

3,8

3,1

Merlot (jove)

16,3

8,9

4,1

3,2

Merlot (vell)

21,8

11,9

3,9

3,2

Muscat

15,8

8,6

4,4

3,1

Syrah

18,5

10,6

4,7

3,1

La maduració fenòlica, (mètode ITV) és: Cabernet franc jove: A520= 1,04 IP: 19; Cabernet franc vell: A520= 0,54 IP: 27; Cabernet sauvignon jove: A520= 0,80 IP: 20; Cabernet sauvignon vell: A520= 0,53 IP: 17; Merlot jove: A520= 0,60 IP: 12 i Merlot vell: A520= 0,73 IP: 22.