L’alumna Paula Blanch ha realitzar el vuitè control de maduració a l’escola. Amb tota probabilitat el darrer control de la verema 2014
Els resultats són els següents:
Varietat |
Pes baia |
ºBrix |
GAP |
ATS |
pH |
Cabernet franc (nou) |
1,33 |
23,2 |
13,6 |
2,9 |
3,5 |
Cabernet sauvignon (nou) |
1,09 |
24,2 |
14,2 |
3,8 |
3,4 |
Cabernet sauvignon (vell) |
1,13 |
22,7 |
13,2 |
3,5 |
3,3 |
Respecte a la maduració fenòlica (mètode ITV) de les varietats negres els resultats són:
Cabernet franc (nou) A520= 0,49; IP= 23.
Cabernet sauvignon (nou) A520= 0,61; IP= 20.
Cabernet sauvignon (vell) A520= 0,75; IP= 24.
La Paula ha fet una bona feina. Avui els seus companys han collit el Cabernet franc vell a mà.: Dema es collirà la resta de Cabernets a màquina i ja tindrem tota la collita feta, la feina restarà encarà en el celler per a molts dies.