TÍTOL DE TÈCNIC SUPERIOR EN VITIVINICULTURA
DECRET 53/2013, de 22 de gener
De què podràs treballar
√ Tècnic vitivinícola.
√ Responsable de recepció i vinificació.
√ Supervisor de columnes de destil·lació i concentració.
√ Responsable de criança de vins, destil·lats i vinagres.
√ Cap de la línea de envasat.
√ Tècnic en anàlisi sensorial.
√ Tècnic de laboratori enològic.
Mòduls formatius
· Viticultura.
· Vinificacions.
· Processos bioquímics.
· Estabilització, criança y envasat
· Anàlisi enològic.
· Indústries derivades.
· Tast i cultura vitivinícola.
· Comercialització i logística en la Indústria Alimentària.
· Legislació Vitivinícola y Seguretat Alimentària
· Gestió de qualitat i ambiental.
· Projecte en la Indústria Vitivinícola.
· Formació i orientació laboral.
· Empresa i iniciativa emprenedora.
· Formació en centres de treball
· Dual en Vitivinicultura
DURADA: 2.000 hores (2 cursos acadèmics amb 383 (o més) hores en centres de treball)