TÈCNIC EN OLIS D’OLIVA I VINS
DECRET 177/2013, de 4 de juny
De què podràs treballar
√ Cellerer, elaborador de vins, caves, sidra i altres begudes i derivats.
√ Mestre de molí d’oli, d’extractora i refinat d’olis d’oliva.
√ Receptor de matèries primeres.
√ Operador de secció i embotellat i/o envasat.
√ Auxiliar de laboratori en molins d’oli i cellers.
√ Auxiliar de control de qualitat en molins d’olis i bodegues.
Mòduls formatius
· Matèries primes i productes en la indústria oleícola,vinícola i altres begudes
· Extracció d’olis d’oliva.
· Elaboració de vins.
· Principis de manteniment electromecànic.
· Condicionament d’olis d’oliva.
· Elaboració de altres begudes i derivats.
· Anàlisi sensorial.
· Venda i comercialització de productes alimentaris.
· Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària.
· Seguretat i higiene en la manipulació de aliments.
· Formació i orientació laboral.
· Empresa i iniciativa emprenedora.
· Formació en centres de treball.
· Empresa i iniciativa emprenedora.
· Anglès tècnic.
DURADA: 2.000 hores (2 cursos acadèmics amb 383 hores en centres de treball)