Available courses

Seqüència didàctica de Ciències socials, geografia i història de 1r d'ESO elaborada pel Servei de Tecnologies per a l'Aprenentatge i el Coneixement del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Els recursos formen una programació d'aula orientada al treball per competències. La seqüència és susceptible de ser adaptada pel professorat en funció de la situació, entorn i necessitats de l'alumnat. Les activitats i projectes que es proposen es basen en materials oberts, que es troben disponibles a portals educatius de diferents administracions públiques, complementats amb aplicacions web2.0.

La seqüència està formada per 10 unitats didàctiques:
 1. La Terra
 2. Els paisatges
 3. Els climes
 4. Impactes ambientals
 5. Desenvolupament sostenible
 6. Els pobles prehistòrics
 7. Les primeres civilitzacions urbanes
 8. Els primers pobles de la Península Ibèrica
 9. La Grècia clàssica
 10. Roma a Catalunya

Requeriments tècnics:
 • Per veure els mapes conceptuals cal tenir activat el filtre Freemind.
 • Versió de Moodle: 1.9.5 o superior. En versions anteriors és possible que alguns elements no es restaurin correctament.

Autor/a: J. Miquel Albert, José Luis de la Torre, Marcelo González, Santiago Lugo i Francesc Vilalta
Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)

Aquest curs va dirigit a alumnes de 2n de Batxillerat de l'assignatura de Física

Dans ce cours on te découvre les visages du Québec, une terre grande comme très fois la France. On va dévoiler les principales facettes du décor kaléidoscope dans lequel tu seras emmené tout en apprenant le français. Un guide pédagogique avec des liens, des fiches de travail et des activités diverses pour connaître le portrait géographique, linguistique, artistique et traditionnel de cette région superbe en Amérique du Nord.