Espai de comunicació i treball amb els famílies.

Espacio de comunicación y trabajo con las familias.


 • 1/12/2020:  “Contes, cançons i jocs amb l’ordinador i la tablet.” En aquest taller descobrirem contes, cançons i jocs nous per compartir amb els nens i nenes d’educació infantil.

 • 9/02/2021: ”L’emocionant camí cap a l’autonomia”. En aquest taller us proposem un espai de reflexió on parlar i experimentar  sobre l'autonomia.  Volem oferir-vos unes orientacions que us siguin útils en les habilitats dels vostres fills i filles a l’hora de menjar.

 • 27/04/2021:  “Plàstica: una experiència multisensorial” En aquest taller aprendrem a experimentar i crear mentre reflexionem sobre la importància del desenvolupament de la motricitat fina en els vostres fills i filles. Comprovarem com l’adquisició de les destreses manuals afavoreix en gran mesura aspectes de la vida diària.

 • 4/11/2020  A taula” En aquest taller us proposem un espai de reflexió on parlar i experimentar  sobre l'autonomia.  Volem oferir-vos unes orientacions que us siguin útils en les habilitats a l’hora de menjar.

 • 3/02/2021:  “El joc com a eina d’aprenentatge indispensable pel desenvolupament personal i social”.  En aquest taller parlarem dels beneficis del joc i d’alguns recursos que utilitzem en els centres educatius per facilitar la inclusió en l’educació física. Veurem alguns petits vídeos de jocs adaptats per alumnes amb discapacitat visual.

 • 7/04/2021:  “Utilització de la tecnologia en el cicle inicial d’Educació Primària. Jocs ordinador, tauleta i iniciació a la robòtica”. En aquest taller descobrirem apps i jocs nous per compartir amb els nens i nenes. També descobrirem alguns robots accessibles en aquesta etapa educativa.

 • 11/11/2020:  “L’experiència emocional de compartir curtmetratges animats” L’objectiu principal d’aquest taller és mostrar un recull de diferents curtmetratges que facilitin parlar amb els fills i filles d’emocions i compartir amb ells/es valors que poden ser molt útils en el seu procés de creixement personal.

 • 10/02/2021:  “Utilització de la tecnologia en el cicle mitjà d’Educació Primària. Eines tiflotècniques”. En aquest taller començarem a treballar amb algunes eines tiflotècniques.

 • 14/04/2021:  “Ja agafo jo la roba per demà” En aquest taller parlarem de la importància de l’organització  com a clau de l’eficàcia i l’autonomia dels vostres fills i filles a l’hora de preparar-se la seva roba i de realitzar altres activitats de la vida diària.

 • 18/11/2020  “Monedes”  En aquest taller volem parlar de les característiques i del reconeixement  de las monedes, dels  diferents tipus de portamonedes i de la importància de l’organització per tal de  que els vostres fills i filles siguin mes eficaços.

 • 17/02/2021:  “Som musicals” En aquest taller decobrirem experiències musicals que podem realitzar amb les noves tecnologies utilitzant Apps accessibles.

 • 21/04/2021:  “Utilització de la tecnologia en el cicle superior d’Educació Primària. PDF i OCR”. En aquest taller reflexionarem sobre l’ús dels llibres en format PDF i descobrirem què podem fer per adaptar un llibre en aquest format. En algún cas també ens caldrà fer servir l’ORC (programa de reconeixement de caracters).

 • 25/11/2020:  “L’experiència emocional de compartir curtmetratges animats” L’objectiu principal d’aquest taller és mostrar un recull de diferents curtmetratges que facilitin parlar amb els fills i filles adolescents d’emocions i compartir amb ells/es valors que poden ser molt útils en el seu procés de creixement personal.

 • 24/02/2021:  “Utilització de la tecnologia en la ESO. Aplicacions mòbils a l’aula i en el nostre dia a dia”. En aquest taller coneixerem diferents apps que podem utilitzar a l’aula o en el dia a dia per fer més accessible la informació del nostre entorn (OCR, assistents, etc).

 • 28/04/2021:  “Desplaçaments” En aquest taller us proposem un espai de reflexió per parlar de l’autonomia dels vostres fills i filles en els desplaçaments quotidians per espais exteriors. Compartirem recomanacions generals i  auxiliars de mobilitat i oferirem orientacions per aprendre nous recorreguts.