Esquema per setmanes


  • Aquí trobaràs materials de dificultat diversa per aprendre llengua. A cada secció tens la descripció del material i el nivell de dificultat. Decideix tu quins et són útils per anar treballant-los al teu ritme. Els qüestionaris i els JCLIC registren al teu Qualificador la nota que n'obtens perquè puguis veure els avenços que fas. 

    L'aula sempre és oberta, fins i tot en els períodes intertrimestrals i per tant no tanca mai. No hi ha intervenció del professorat però sí que pots resoldre els dubtes amb l'ajut dels teus companys des del fòrum.

  • És ben sabut que per mitjà de la llengua expressem també la nostra concepció del món, la nostra manera de conviure amb els altres i comuniquem moltes més coses de les que diuen estrictament els mots que pronunciem. Així, si coneixes la llengua del lloc on vius pots conèixer millor les persones que hi viuen, les activitats que s’hi fan i interpretar més bé les actituds que perceps i, per això, et serà molt més fàcil de relacionar-t’hi. El llibret Comencem a parlar està fet amb la voluntat d'acostar-te a la nostra llengua i d'ajudar-te a aprendre-la. Les situacions que hi trobaràs reproduïdes formen part de la vida quotidiana de qualsevol de nosaltres; segur que ja pots identificar-ne algunes! Pots llegir-les, pots repetir-les, pots practicar-les i pots escoltar-les. Ja veuràs que fàcil!

    Si en acabat, vols comprovar si has assolit els continguts que apareixen en aquest quadern, pots fer el qüestionari que trobaràs aquí sota. La nota que obtinguis la pots consultar bé des del mateix qüestionari, bé des l'apartat  Qualificacions.

    Nivell de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat