ELS PASTORETS DE L'ESCOLA, UN ÈXIT

ELS PASTORETS DE L'ESCOLA, UN ÈXIT

by Administrador/a a8038089 -
Number of replies: 0

L'Escola Sant Esteve va tornar a aixecar el teló el dilluns 22 de desembre, amb la representació de Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, referent de la cultura popular catalana. Per engegar aquesta nova aventura, l'Escola Sant Esteve va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament que va fer possible que aquest Nadal i per primera vegada, es fes la representació al Teatre Municipal de Valls de Torroella.
Els nens i les nenes de l'escola des de p3 fins a 6è  van ser els encarregats de donar vida als personatges: els dimonis, els àngels, els pastors, els reis... i ho van fer molt bé.  
La posada en escena de l'obra Els Pastorets va estar tot un èxit. Un èxit de públic i un èxit per part dels actors i de les actrius que van demostrar el gran treball realitzat durant les últimes setmanes.

Volem donar les gràcies a l'Ajuntament, a la Laura, al Martí, al Roger, al Jordi, a tot l'alumnat de l'escola, a les families i als/les mestres que han fet possible aquesta activitat dirigint l'obra, assajant i preparant els seus papers, fent-se càrrec de l'atrezzo i de tota la part tècnica...
Des de l'Escola Sant Esteve agraïm aquesta col·laboració que s'ha fet amb tanta il·lusió.

PASTORETS2014.jpg
PASTORETS 2014