Anuncis del lloc

  NOTA IMPORTANT

  by Administrador/a Escola Mare de Déu de la Roca -

  Benvolgudes famílies,

  Les escoles han rebut l’encàrrec d’assegurar la comunicació amb les famílies i de garantir un treball curricular pels alumnes. A partir d’avui ho durem a terme des dels correus electrònics dels tutors i també a través del fòrum de la nova plataforma Moodle (una plataforma educativa amb moltes possibilitats proposada i suggerida pel Departament d’Educació).

  L’escola ha personalitzat aquesta plataforma del Departament perquè ens pugui donar resposta a les nostres necessitats. El moodle de l'escola és una plataforma oberta i això vol dir que totes les famílies que en teniu l’adreça hi podeu entrar lliurement. Les tasques que hi trobareu us les podeu descarregar i realitzar-les com us sigui més còmode. Ara bé, n'heu de fer el retorn als correus electrònics dels docents que se us han facilitat en el document.  

  Sota cada assignatura hi ha un fòrum de dubtes personalitzats per grups (exemple: 5è A, 5è B o 5è C) per poder dur a terme una tutoria més personalitzada. Els problemes que puguin sorgir en les diferents tasques els resoldrà el propi tutor.

  Per accedir en aquest fòrum cal que es posi l’usuari i la contrasenya que us vam enviar al document explicatiu; ÉS UN ÚNIC USUARI I UNA ÚNICA CONTRASENYA PER A TOT EL MATEIX NIVELL. NO HEU D'EDITAR EL PERFIL. Són usuaris i contrasenyes generals per a tothom, per a tots els nens del mateix nivell i que tothom necessita per accedir al fòrum. L'únic que heu de fer és posar el nom de l'alumne al COS DEL MISSATGE perquè els vostres tutors sàpiguen a qui s'adrecen. 

  És molt important que seguiu bé les instruccions del document explicatiu pel bon funcionament de la plataforma i per no intercedir en els altres.

  Des de la Direcció del centre us volem agrair l’esforç que esteu fent per adaptar-vos a la nova situació i recordar-vos que és una situació temporal. L’escola resta a disposició de totes les famílies per aclarir qualsevol aspecte i segueix treballant, juntament amb el Departament, perquè les possibilitats d’accés a la plataforma siguin per tots els alumnes.


  BENVINGUTS A L'EVA DE L'ESCOLA

  by Administrador/a Escola Mare de Déu de la Roca -

  Us volem donar la benvinguda a l''entorn virtual d'aprenentatge (EVA) del nostre centre. 

  A dia d'avui és un món nou per a tots nosaltres, tant alumnes com mestres, però des de l'escola esperem que sigui una oportunitat per a tots. 

  Iniciem aquest projecte amb un esperit positiu i constructiu, acceptant aquest nou escenari d'excepcionalitat com una oportunitat per aprendre tots plegats i entenent que la nostra tasca a l'escola és pràcticament insubstituïble però estant convençuts que des de casa hi posareu tota la bona predisposició perquè aquest nou espai d'aprenentatge esdevingui un èxit per a tots.

  Som conscients de les dificultats que podrem anar trobant però des de l'escola farem el possible per a poder-les anar superant.

  D'aquesta realitat que excepcionalment ens ha tocat viure n'aprendrem coses noves i aquest nou entorn d'aprenentatge segur que en serà una.

  Us encoratgem a treballar de forma virtual tot esperant el nostre retrobament a les aules.

  Atentament,

  Escola Mare de Déu de la Roca