MIGRACIÓ MOODLE 2 I FORMAT SOCIAL

MIGRACIÓ MOODLE 2 I FORMAT SOCIAL

per Ma.teresa Cabanes Santanach -
Nombre de respostes: 1
Hola,

Com a Directora de l'escola AGUSTÍ BARTRA de Terrassa i en nom de tot l'equip de mestres i professionals que fem ús del MOODLE voldria fer les següents consideracions:

- Els responsables de coordinació informàtica ens han explicat la migració pel moodle que s'està duent a terme i que els cursos amb format social perdran la seva informació.

- Demanem doncs, que es miri la manera de poder fer la migració de les nostres dades al nou sistema donat que nosaltres BÀSICAMENT fem ús, en algun dels cursos, del format social. I ens és una eina imprescindible pel bon funcionament de l'estructura professional del centre.

- Esperem que prengueu en consideració la nostra demanda.

Atentament,

Teresa Cabanes
DIRECTORA
En resposta a Ma.teresa Cabanes Santanach

Re: MIGRACIÓ MOODLE 2 I FORMAT SOCIAL

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Teresa,
ahir mateix vam publicar una notícia amb novetats sobre la migració que respon força el vostre dubte.

Per una banda, hem creat una PMF on s'explica on s'explica com descarregar un fòrum sencer del Moodle 1.9? (a mode d'històric) i per altra banda, per casos molt puntuals de centres que necessiteu mantenir un curs concret amb usuaris, s'està preparant una solució perquè els mateixos centres puguin fer aquesta migració amb les dades d'usuari/ària. El procés serà complicat i manual, així que la nostra recomanació és que només es faci servir en casos molt justificats.

Fins ara,
Mònica